Acasă Despre noi Masculi Femele Pui Noutăţi Fotografii Carte de oaspeţi Link-uri Contact

Despre noi

Mă numesc Hunor Balazs-Gal, împreună cu familia mea locuim în Uriu, un sat minunat situat lângă râul Someş şi aproape de poalele munţilor Ţibleşului.
De mic copil întotdeauna am fost atras de animale, de aceea in familia noastră întotdeauna au existat, în special câini. Nu o singură dată s-a întâmplat că am dus acasă căţei gasiţi pe stradă sau chiar aruncaţi, nedoriţi
Câinele Terra Nova a fost de mult timp cel dorit de mine, dar încă nu am avut posibilităţi de ai oferii condiţii necesare.
După căsătorie ne-am mutat împreună cu soţia intr-o casă nouă, cu o curte mare şi o grădină cu un lac. Împreună cu noi la această casă s-a mutat şi un câine pe nume Bruno, un setter irlandez deosebit de inteligent şi frumos. Din păcate anul trecut la vârsta de 12 ani a murit de bătrâneţe.Între timp Dumnezeu ne-a dăruit doi copii frumoşi şi sănătoşi iar ne-am gândit că în locul lui Bruno ar trebui să avem un Terra Nova, care este un prieten foarte bun ai copiilor. Deoarece această rasă se găseşte în trei variante de culori nu prea am putut să alegem dintre ei, aşa că am decis să avem din fiecare culoare.
Au început căutările, canise după canise şi în final anul trecut ne-am achiziţionat prima căţeluşă dintr-o canisă din Slovacia pe care au urmat-o şi restul. Aceşti câini pentru noi au devenit un hobby foarte mare şi aşa că în acest an (2009) am închis cercul, având Terra Nova negru, maro şi alb negru.
Pentru noi este o plăcere şi bucurie că ne vizitaţi situl, dacă mai aveţi întrebări nu ezitaţi să ne contactaţi prin e-mail sau telefon!

Sunteti vizitatorul numarul 155229
mcip.ro